Registreren

Brenda Ooms gastschrijver op VoerNatuurlijk

Vraag & antwoord 4 t/m 6 maart 2013.

Moderator: Team VoerNatuurlijk

*Site Beheerder*
*Site Beheerder*
Avatar gebruiker
Berichten: 142
Geregistreerd: ma 24 jul, 2006 22:55

Brenda Ooms gastschrijver op VoerNatuurlijk

Berichtdoor Team VoerNatuurlijk » ma 04 maart, 2013 11:41

Beste forummers,

Maandag 4 maart, dinsdag 5 maart en woensdag 6 maart zal dierenarts en veterinair acupuncturist Brenda Ooms ons forum bezoeken als gastschrijfster.

Brenda Ooms is in 1997 afgestudeerd als dierenarts op de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen heeft ze jarenlang gewerkt in dierenartsenpraktijken in Den Haag en omgeving.
Tijdens deze jaren kwam ze steeds vaker in aanraking met het gebruik van voedingssupplementen en acupunctuur bij dieren. Hier zag ze dat Westers en Oosters denken elkaar uitstekend aanvullen. In 2007 had ze besloten een opleiding Orthomoleculaire geneeskunde (= werking van voedingssupplementen) te volgen. Na deze opleiding heeft ze de acupunctuuropleiding bij dieren gevolgd en afgerond. Brenda Ooms is lid van de SNVA (Samenwerkende Nederlandse Veterinaire Acupuncturisten)

In de praktijk paste zij acupunctuur en de voedingsmiddelen supplementen regelmatig toe, vaak als aanvulling op een gewone behandeling. Als onderdeel van de Chinese traditionele geneeskunde wordt acupunctuur vaak gecombineerd met bijvoorbeeld kruidentherapie, bewegingstherapie en voedingsadviezen.

Brenda Ooms heeft zich volledig gericht op deze natuurlijke manier van behandelen en geeft ook adviezen over rauwe voeding. Ook beoefent zij chiropractie en kun je bij haar terecht voor een titerbepaling.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op haar website:
http://www.dierenartspraktijkooms.nl

Wij hopen op een leerzame 3 dagen!

Groetjes,
Team VoerNatuurlijk
Afbeelding

Keer terug naar Gastschrijver Brenda Ooms (2013)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast