Registreren

De regels die gelden voor discussies!

In dit hoekje kun je een poll openen en met elkaar discussiëren over dier-gerelateerde onderwerpen.

Moderator: Team VoerNatuurlijk

*Site Beheerder*
*Site Beheerder*
Avatar gebruiker
Berichten: 30895
Geregistreerd: wo 23 nov, 2005 21:30
Woonplaats: Leeuwarden
Aantal honden: 2
Aantal katten: 3

De regels die gelden voor discussies!

Berichtdoor Ester » di 06 maart, 2007 13:29

Hallo allemaal,

Deze regels voor wat betreft discussies hebben tot doel om van het forum van VoerNatuurlijk! een veilige en aangename discussieplek te maken voor alle gebruikers. De administrators hebben zich ten doel gesteld om van dit forum een plek te maken waar een volwassen en beschaafde discussie mogelijk is.

1. Probeer je discussie te plaatsen of te starten in de rubriek die daarvoor bedoeld is: "De Kwestie", gebruik een duidelijke topictitel. Wij zijn gerechtigd discussies die ontstaan in een andere rubriek, naar De Kwestie te verplaatsen. Houd je bijdragen beleefd, netjes en relevant. Zorg ervoor dat als er al een discussie loopt omtrent een bepaald onderwerp, je jezelf beperkt tot het reeds geopende topic.

2. Respecteer andere gebruikers. Gebruikers van alle leeftijden en niveau's doen mee aan discussies op het forum.

3. Wij tolereren geen laster en smaad over derden die niet aangemeld zijn bij dit forum.

4. Wij wensen geen verwijzingen naar andere forums te zien als daarbij sprake is van laster, smaad of andere negatieve uitlatingen. Wij hebben het recht dit soort berichten te verwijderen of aan te passen.

5. Niet schelden of bedreigen - niet op het forum, maar ook niet per PB aan een gebruiker. Onwettelijke, agressieve, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, schadelijke, obscene, racistische of anderszins ongewenste bijdragen zijn niet toegestaan.

6. Wat er in privé- of PB-verband tussen leden onderling wordt besproken, dient daar ook te blijven. Het citeren van teksten uit PB's of persoonlijke mailwisselingen wordt als ongewenst beschouwd met mogelijke consequenties voor degene die dit post.

7. We grijpen in als ernstige problemen ontstaan in een discussie, waarbij mensen in een hoek gedreven, gekleineerd of belachelijk gemaakt worden. Dit geldt tevens als wij vernemen dat er via hints en toespelingen een vervelende sfeer ontstaat voor andere gebruikers.

Wij kunnen niet altijd op de hoogte zijn van problemen tussen leden onderling. Om die reden verzoeken wij eenieder een PB te sturen aan een van de administrators/moderators indien zij problemen zien aankomen. Dit geldt ook als een lid door het gedrag van andere leden een onprettig gevoel krijgt; door steken onder water, hints en toespelingen die een buitenstaander wellicht niet opmerkt. Wij willen dat iedereen zich hier prettig en ongedwongen kan gedragen. Als mensen zich onprettig voelen door het gedrag en/of taalgebruik van anderen, dan horen wij dat graag, zodat wij kunnen ingrijpen.

8. We grijpen in bij discussies op het moment dat het verkeerd lijkt te gaan. Dit gebeurt zoveel mogelijk door een neutrale administrator die niet bij de discussie betrokken is, zodat gevoelens van vermeende partijdigheid uitgesloten worden.

9. Administrators en moderators zijn óók forumgebruikers! Dus zij zijn te allen tijde gerechtigd deel te nemen aan een discussie. De meningen van administrators en moderators dienen gerespecteerd te worden, net als die van gebruikers door ons team gerespecteerd worden.

10. Wanneer duidelijk wordt dat een discussie is 'meegenomen' van een ander forum om er mensen hier persoonlijk op aan te vallen hebben wij te allen tijde het recht de topic te sluiten.

Bedankt voor jullie medewerking! :wink:

Oude discussieonderwerpen worden gesloten. Open gerust een nieuw topic met hetzelfde onderwerp, er zijn vast en zeker weer veel nieuwe leden en nieuwe antwoorden.

Keer terug naar De Kwestie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten