Bij het merk Marni staan elegantie, experimentele elementen en voorspelbaarheid hoog in het vaandel. Als je de kleding van het merk bekijkt, dan zul je deze elementen ook allemaal terugvinden. Wat je nog meer zeker zult herkennen binnen de collectie van dit merk is dat er ontworpen is in revolutionaire designs. Hierdoor komt de elegantie nog beter aan het licht. Er wordt altijd gedacht in mogelijkheden en niet in problemen. Daarom lijkt alles wel mogelijk voor dit merk. Er wordt gebruik gemaakt van sterke materialen en comfortabele materialen zodat de kleding ervoor geschikt om dagelijks te dragen. Daarnaast zal het kleurgebruik ook opvallen. Deze kleuren zitten vaak verweven in de meest uiteenlopende patronen in de kleding. Dit is ook een onderdeel van het experimentele waar het merk voor staat. Door gebruik te maken van verschillende materialen, kleuren en patronen probeert het merk een duidelijk experimenteel statement te benadrukken. Niks is onmogelijk en experimenteren is altijd welkom. Zo wordt er ook geëxperimenteerd met diverse modestijlen die de mensen van tegenwoordig aanspreekt. Door hier een combinatie in te maken is het merk uitgegroeid tot een zeer veelzijdig merk dat een groot publiek heeft dat erg geïnteresseerd is in de kleding van het merk.

De geschiedenis van Marni

Het merk begon in het jaar 1994 als familiebedrijf dat was opgericht door Consuelo Catiglioni. Sindsdien is het merk niet meer weg te slaan als modemerk. Het is zelfs een merk geworden dat erg herkenbaar is en zich onderscheidt met andere merken. De kleding is goed draagbaar en de nadruk van de ontwerpen ligt voornamelijk op individualiteit. Dit wil zeggen dat het merk zich niet alleen moet onderscheiden van de rest, maar ook dat jij jezelf kan onderscheiden van anderen zodra je de kleding van dit merk draagt. Je zult er gegarandeerd in slagen om je te onderscheiden van anderen wanneer je besluit om de kleding van dit merk te dragen. De ontwerpen zijn zo uniek dat het haast een kunststuk is qua originaliteit. Door in de tijd van de oprichting hier hard voor te werken, heeft het merk nu echt een stempel gezet binnen de modewereld. Het merk is nu echt onmisbaar gewonden en nu heeft iedereen de kans om de kleding van dit merk te dragen.

Mijn ervaring met het kopen van de kleding van Marni

Ik had nog nooit eerder van het merk gehoord. Ik was op zoek naar een lange leren jas, omdat ik binnenkort zou gaan stappen met vriendinnen. Mijn oude leren jas was niet meer zo mooi, omdat deze al vele jaren mee was gegaan en de kleur er een beetje vanaf was. Het leek niet meer op de jas zoals ik hem ooit gekocht had. Ik was op zoek naar een soortgelijke jas. Op de website Pauw.com kwam ik een omkeerbare jas tegen. Ik had geen idee wat dit precies was en ik klikte door. Zo kwam ik uit bij het merk Marni. Ik las met wat in over het merk en vervolgens over de jas. Wie verzint het nou om zo’n jas te maken? Deze geweldige jas was precies beschreven zoals de naam ook aangaf: een jas die je kan omkeren. Met deze omkeerbare jas ben je zowel in de herfstmaanden als de wintermaanden voorzien van een goede jas. In de koudere maanden kun je ervoor kiezen om de comfortabele en bond-achtige laag aan de buitenzijde te dragen, waarbij je in de minder koude maanden de jas ‘binnenstebuiten’ kan dragen waardoor de leren voering aan de buitenkant is. Hierdoor heb je twee verschillende jassen in één. Ik vond het helemaal geweldig. Ik had hem besteld via Pauw.com. Ik kreeg de jas netjes en snel thuis bezorgd. De pasvorm was gelijk goed en de jas voelde stevig en comfortabel aan. Ik was, en ben nog steeds, heel blij met mijn aankoop. Het materiaal is duurzaam. Dat merk je echt. Want ik ben inmiddels door weer en wind gegaan, maar nog steeds heeft de jas nog steeds dezelfde kwaliteit.