In het jaar 1951 is het merk Incotex ontstaan in Venetië. Als je denkt aan Venetië dan denk je waarschijnlijk aan de grachten, de maskers en natuurlijk ook de rijke geschiedenis. Zelfs in de geschiedenis liepen de mensen in Venetië er prachtig bij. De inwoners van Venetië wilden graag status uitstralen en daarnaast werden er altijd feesten gegeven waarbij de meest rijke mensen uit het land naar dit beroemde stadje trokken om te genieten van de welvaart en van de klasse van de mensen. Het merk Incotex heeft er de missie van gemaakt om de geschiedenis van de stad te vertalen in de kleding die het merk ontwerpt. Het merk richt zich op het ontwerpen van broeken voor heren waarmee ze goed voor de dag kunnen komen. De stijl die behoort bij dit merk is de smart casual stijl. Dit is een mix van het traditionele kleermakerswerk en moderne en vooruitstrevende vakmanschap. Je kunt de broeken voor verschillende gelegenheden dragen. Doordat deze broeken er zo goed afgewerkt uitzien, zijn ze er zelfs voor geschikt om ze op het werk te dragen waar het vereist is om zo netjes mogelijk gekleed te gaan. Ook als je een afspraak buiten werk hebt, of je nog op zoek bent naar een broek die je dagelijks kunt dragen, ben je hiervoor aan het juiste adres bij Incotex. En natuurlijk mag deze zeer uitgebreide collectie broeken van het merk niet ontbreken bij Pauw.com.

De eigenschappen van de broeken van Incotex

Als je de broeken bekijkt, dan zul je meteen kunnen zien dat deze er strak en mooi gevormd uitzien. Dat is ook niet zo gek, want het merk heeft er het doel van gemaakt om de broeken zo te maken dat het een goede pasvorm heeft. Als je de broeken vervolgens aanraakt en past, zul je merken dat deze zacht aanvoelen op de huid en dat ze comfortabel aanvoelen. Dit heeft ermee te maken om dat het merk Incotex uitsluitend kwalitatief goede stoffen gebruikt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan katoen. Deze stof heeft een goede rekbaarheid en voelt zacht aan op de huid. Doordat deze stof van zeer goede kwaliteit is, wordt het ook veelvuldig gebruikt door het merk. Als je vervolgens kijkt naar de gehele collectie van het merk, dan zul je zien dat er allerlei verschillende broeken te vinden zijn binnen de collectie. Maar één ding hebben ze zeker met elkaar gemeen en dat is dat de broeken allemaal qua kwaliteit erg goed zijn.

Mijn ervaring met een wollen broek van het merk Incotex

Ik ben vaak te vinden bij Pauw.com. Het verbaasd me hoe ze er steeds in slagen om de collectie kleding aan te passen en hoe ze steeds meer kwaliteitskleding in hun collectie weten toe te voegen. Ik was op zoek naar een lekker zittende broek die ik kon dragen naar werk. Ik moet vaak belangrijke vergaderingen bijwonen waarbij het van mij wordt verwacht dat ik er dan ook goed uitzie. Ik was niet meer in het bezit van een lekker zittende en klasse broek waarmee ik goed voor de dag kon komen op werk, dus besloot ik op zoek te gaan naar een vervangende broek. Voor mij was het belangrijk dat deze in de juiste prijsklasse zou vallen en dat deze van zeer goede kwaliteit was. Ik ben toen uitgekomen op de collectie van het merk Incotex. Ik had nog niet meteen heel veel vertrouwen in het merk, omdat ik vond dat de prijzen wat laag waren in vergelijking met de merken waarvan ik altijd de broeken koop. Ik besloot er gewoon een aan te schaffen. Ik kwam uit bij een wollen broek. Ik kreeg de broek netjes thuis nadat ik hem had besteld bij Pauw.com en vond het goed en netjes ingepakt. Ik heb de broek vervolgens gepast en wat zat deze broek toch fantastisch! Ik ben echt tevreden met de manier waarop mijn bestelling is afgehandeld en de broek zelf. Hij heeft een perfecte pasvorm en zit onwijs comfortabel.