Shawls kunnen het hele jaar door worden gedragen. Jong en oud dragen shawls om zich te beschermen tegen de kou, maar ook wordt het gezien als een echte mode accessoire. Een accessoire zoals deze is te combineren met verschillende outfits. De reden dat de meeste mensen er dan ook voor kiezen om een shawl te dragen, heeft te maken met het feit dat een shawl een outfit niet alleen helemaal af maakt, maar omdat het ook comfort biedt als je besluit deze te dragen. Bij Pauw.com heb je de keuze uit verschillende soorten shawls die je kunt combineren met je dagelijkse outfits.

Een ruim assortiment aan shawls

Shawls zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Dat kan Pauw.com eten, want hier heb je namelijk de keuze uit verschillende soorten en maten shawls. Het meest fantastische aan deze collectie is dat je de keuze hebt uit verschillende soorten shawls, waardoor het maken van leuke combinaties met je dagelijkse outfits veel makkelijker en leuker is. Door middel van een ruim aanbod zoals je dat hier op deze website kunt vinden, is het variëren veel leuker en kom je ook geslaagd voor de dag. Het aanbod hier bestaat uit verschillende soorten shawls in allerlei kleuren en maten. Ze kunnen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Geef jezelf ook de mogelijkheid om te gaan voor een klasse outfit met een van de shawls uit deze collectie.

De eigenschappen van de shawls

Pauw zou niet zomaar Pauw zijn als het geen klasse producten aan zou bieden. Daarom kun je nu kiezen voor verschillende shawls die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: kwaliteit. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de producenten van de verschillende shawls uit deze collectie, en dat is meteen terug te zien in de stof waar de shawls van zijn gemaakt. Er is gekozen voor het gebruiken van zachte stoffen die goed aanvoelen op de huid en die er mooi uit blijven zien, zelfs wanneer er sprake is van veelvuldig wassen. Deze shawls zijn goed te dragen op een mooie jas of in combinatie met een zakelijk pak. Je maakt een outfit helemaal af wanneer je ervoor kiest om deze shawl combineert met een van je outfits. Deze mooie en veelzijdige accessoires mogen niet ontbreken. Als je er echt mooi bij wilt lopen, dan kiest je voor een stoere of prachtige shawl uit de collectie die je kunt dragen.

Mijn ervaring met de shawls van Pauw

Ik was zelf ook nog op zoek naar een leuke shawl die ik kon dragen in combinatie met mijn colbert. Ik kijk graag rond naar de kleding die ik in de online winkels kan vinden, maar ik slaag er nooit echt in om een geschikte shawl te vinden. Ik kocht er laatst eentje bij een webwinkel, maar toen ik hem binnenkreeg, zat de shawl zo oncomfortabel om mijn nek dat ik hem liever af wilde doen dan dat ik hem om mijn nek wilde dragen. Toen ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij de website Pauw.com. Het verbaasde me hoe groot het aanbod was en dat er uit zoveel verschillende soorten shawls te kiezen was. Ik zag leuke shawls die geschikt waren voor mannen en weer anderen voor vrouwen, en natuurlijk de shawls die voor beiden te dragen zijn. Ik was zelf op zoek naar een wat ouder uitziende shawl die een beetje wat weg had van eentje uit de jaren 40. Ik stuitte op de shawls van het merk Andrea’s 1947. Wat me meteen opviel bij dit merk is dat de shawls goed aansluiten bij de naam van het merk. Deze shawls hadden echt iets weg van de jaren veertig en dat was nou precies waar ik op zoek naar was. Ik ben er namelijk van om moderniteit met authenticiteit te combineren. Ik kreeg de shawl snel binnen en het sloot precies aan bij mijn wensen. Ik ben tevreden!